14 Ekim 2007

Bayramlık Gruplar

Bugün sizlere 70'lerin hippie müzikallerinden (misal; Hair müzikali) kopup, bir solucan deliği yardımıyla kendilerini aniden 2007 yılında bulmuş bazı insanlardan bahsetmek istiyorum (biraz kastım evet, kısaca nostaljikler işte). Hatta biraz ABBA-esk bile diyebiliriz kendilerine. Onlar da diyor bazen. Ben sevdim. Her tür müzikali, her tür çok sesli ve çok enstrümanlı müziği severim. Öyle de bir önyargım var.

BODIES OF WATER


Ben bu grubu Ezgi'den öğrendim. California'lılar. Resimlerde 4 kişi görünüyorlar ama müziklerini dinlediğinizde hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayabiliyorsunuz. Kazın ayağı öyle değil işte yaa ya. Sanırım ilk albümleri çıkmış: "Ears will pop, Eyes will blink" ve şu anda "The Go! Team" ile birlikte turnedeler.
Kendilerini "Abba meets the muppets" olarak tanımlıyorlar. İşte mayo gibi tuhaf tişörtler giyiyorlar. Ben iki şarkılarını upload ettim. Ama Myspace'lerinde daha bir sürü şarkı var. Bunlarda biri de bir R.E.M. cover'ı olan "Everybody hurts".
Bodies of Water - These Are the Eyes:: [mp3] <3
Bodies of Water - Doves Circle the Sky:: [mp3]
Myspace: http://www.myspace.com/bodiesofwater


Music go Music

Bunları da, Bodies of Water'ın Myspace sayfasını gezerken tesadüfen buldum. Gene California'lılar. Büyük bir ihtimalle yakın arkadaşlar hatta belki de aynı insanlar olabilirler, şüphelendim. Abba'ya daha çok benziyorlar. Hatta neydi o Boney M diye bir grup vardı ya ona da benziyorlar biraz.
"I walk alone" isimli şarkılarının girişine bayıldım.
Myspace: http://www.myspace.com/musicgomusic

2 yorum:

Burcu dedi ki...

bodie of water'ı ben de bir gazla çok beyenip albümlerini indirdiydim (ama dinlemedim) hatta yazdım zannediyodum yazmamışım sana nasip olmuşş:) ama albümü duruyo bugün bir şans verip dinliyeyim bayramlık gruplar gerçekten de. music go music'in şarkılarını da myspace'den arakladım. eskici müzikler bunlar. konu açılmışken nerde o eski bayramlar deyil mi nesliyan. harçlık verirlerdi ne güzel.

Neslihan dedi ki...

evet kalmadı eski bayramlar. artık benden harçlık istiyolar :(
ama vermiyorum :D
bu arada arakladığın music go music şarkılarından bana da gönderir msin bi ara ?