17 Temmuz 2007

loveninjas

En çok sevdiğim isveçli gruplardan biri loveninjas. Basit sözlü basit şarkılar yapıyor olabilirler ama hayata bakış açıları böyle diye kimse onları yargılayamaz. Bazı insanlara herşey olası gelir hatta sorup durur niye olmasın diye ve de haklılardır çünkü olabilir. Olmaması için tek sebep olmıcağını düşünen insanın kafasında kilitli kalır anahtarı da zamanla paslanır çalışmaz. Zamanla olcak şey budur ve hala herşeyin olabileceğini düşünenler umutla umutsuz, isteksiz, hayalsiz biri haline dönüşmenin hayalini kurarlar.

loveninjas - do me + sözleri
loveninjas - earl grey with honey + sözleri
loveninjas - i wanna be like johnny c + sözleri
loveninjas - keep your love + sözleri
loveninjas - meet me here + sözleri

ya da kurmazlar. farketmez. bu arada kendilerini şurada ne kadar hoptiri grup olarak tanıtsalar da -promo resimleri dahil- konser resimlerini gördük gayet sıradan tipler ayrıca duygusal olduklarını da düşünüyorum. zaten web sitelerinde yok bu komik resimler.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

simidi bu blog yine sahane olmus, sürekli buraya girip bu seker renklere bakmak istiyor insan! nolur daha fazla degistirmeyin artık adres madres!
loveninjas'ın ismi bile cok güzel, sarkıları da hosuma gitti =)
arsive bakıp indirmediklerimi de indiricem!

ezgi dedi ki...

early grey with honey şu an tam da ihtiyacım olan gökkuşağı-çilek-jelibon şarkıydı, çok teşekkürler : )

ben de size jens lekman'ın yeni şarkısını armağan edeyim o zaman, friday night at the drive-in bingo: http://www.srvice.com/catalog/item.php?catno=SERV030

Burcu dedi ki...

teşekkür ederiz bayanlar
yine bekleriz